• آدرس
    کنارگذر یزد-کرمان ، مرکز نمایشگاه های بین المللی یزد
  • تاریخ برگزاری نمایشگاه

  • ۱۳۹۹/۰۳/۱۹

نکات نمایشگاهی

چگونه می توانید حضور خویش را در “اکورف” به حداکثر مطلوبیت برسانید؟

نکته 1: مهمترین مشتریان خود را به نمایشگاه دعوت نمایید.

شما می توانید یک ایمیل مستقیم یا یک نامه شخصی به مشتریان کلیدی خود ارسال نمایید. همچنین دعوت­نامه ای عمومی نیز در خبرنامه سازمانی خود نیز ارسال بفرمایید. ما در بخش ارتباط با مشتریان، این امکان را دارا هستیم تا با ارائه لیستی از مشتریان کلیدی شما، این دعوتنامه رسمی و الکترونیکی نمایشگاه را به ایشان ارسال کنیم.

نکته 2: پیش از حضورتان در این رویداد بین المللی، بازاریابی نمایید و با تحلیل بازار نسبت به حضور جدی در نمایشگاه مصمم شوید.

نکته 3: مشارکت خود را در زمینه های تبلیغاتی و کتاب نمایشگاه به صورت جدی دنبال کنید. 

نکته 4: غرفه سازی در حد عرف و رعایت استانداردهای بین المللی، مدنظر باشد. دکور مناسب و جذاب و بهره گیری از عناصر تعاملی، توزیع هدایا به بازدید کنندگان، ارائه نسخه های زنده محصولات و خدمات و انتشار تبلیغات چندرسانه ای، مطلوبیت مناسبی را برای حضورتان در نمایشگاه به نمایش خواهد گذاشت. ذکر این نکته نیز ضروری است که غرفه نه ویترین است و نه تابلوی نقاشی، بنابراین آرایش آن بایستی به شکلی باشد که پیام رسان، گیرا و گویای اهداف شرکت از تولید محصول/خدمت باشد. از آویختن کاتالوگ، جعبه، پوستر به دیوار غرفه حتی الامکان پرهیز گردد. ظاهر غرفه باید بازدیدکنندگان را جلب کند. ماهیت و اهداف شرکت باید در نحوه تزیین مشخص باشد. 

نکته 5: رعایت اصول تشریفات، مذاکره و آداب معاشرت برای عرصه بین الملل بسیار مورد توجه است. در همین راستا مجری برگزاری نمایشگاه، پیش از رویداد “اکورف” دوره های آموزشی را بدین منظور برگزار خواهد کرد که شما می توانید با ثبت نام در بخش خدمات، از این خدمت ها به جهت افزایش بهره وری حضور در نمایشگاه استفاده نمایید.

نکته 6: توجه به کارمندان غرفه ها بسیار حائز اهمیت است. بهره گیری از امکانات نمایشگاهی وقتی میسر می شود که کارکنان غرفه بتوانند از هر فرصتی برای ایجاد علاقه مندی در بازدیدکنندگان استفاده نمایند. همه کارکنان باید اطلاعات کافی درباره کالاها داشته باشند و طرز استفاده از آن ها را بدانند و با اصطلاحات بازرگانی در مورد حمل و نقل و بسته بندی و بیمه و تعرفه های گمرکی و شرایط فروش و واگذاری نمایندگی، آشنایی داشته باشند. کارکنان باید از محل های عمومی و تسهیلات و تاسیسات نمایشگاهی از قبیل تلفن عمومی، کمک های اولیه، درمانگاه و امثال آن ها مطلع باشند. بهتر است یکی از کارکنان مسوول حفظ نظم و نظافت کل غرفه باشد و دایما مراقب هرگونه به هم ریختگی یا کثیفی در هر نقطه از غرفه باشد. حفظ شادابی و نشاط در کارکنان غرفه به روش های مختلف مانع از بروز هرگونه سستی و بی تفاوتی در امور جاری غرفه خواهد بود.

نکته 7: مجموعه کاملی از بروشورهای غرفه و مقررات لازم بازرگانی خود را به طریقی خاص و جالب، برای توزیع در میان بازدیدکنندگان از گروه های مختلف تهیه کرده و در دسترس داشته باشید. نشریات و بروشورهای مربوط به نمایشگاه، نقش بسیار موثری در موفقیت شما ایفا می کند زیرا پس از پایان نمایشگاه، بازدیدکنندگان فراموش می کنند که در غرفه شما چه کالایی بوده است ولی آن چه در دست آن ها می ماند نشریات شماست. 

نکته 8: در طول نمایشگاه روزهای خاصی وجود دارد که نسبت به روزهای عادی اهمیت خاصی دارد از جمله روز افتتاح نمایشگاه می باشد. این روز را به صورت ویژه برنامه ریزی نمایید.